ВИК Системс

HL570 FlexBox Пълен комплект за плоски душ корита с капак от неръждаема стомана  

HL570 FlexBox Пълен комплект за плоски душ корита с капак от неръждаема стомана 0 HL570 FlexBox Пълен комплект за плоски душ корита с капак от неръждаема стомана 1
код: HL570 ЗапитванеМКП: 1 бр.
Запитване
FlexBox, пълен комплект за монтаж на плоски душ корита от емайлирана стоманa, камък, акрил, композитни минерали или др. Отвор за оттичане Ø 90 мм; В комплекта се съдържат: предпазен капак, 3 монтажни скоби и шаблон за позициониране; гарнитура за хидроизолацията с вграден Flex-елемент (син); обтегач на рамката, отточен вентил с монтажен ключ и сифонна част.
ОпаковкаКоличествоЦена
бр.1
443.808 лв
Всички цени са в BGN, с ДДС
  FlexBox, пълен комплект за монтаж на плоски душ корита от емайлирана стоманa, камък, акрил, композитни минерали или др. Отвор за оттичане Ø 90 мм; В комплекта се съдържат: предпазен капак, 3 монтажни скоби и шаблон за позициониране; гарнитура за хидроизолацията с вграден Flex-елемент (син); обтегач на рамката, отточен вентил с монтажен ключ и сифонна част. Монтаж: Тялото на сифона се свързва с хидроизолацията чрез хидроизолационна гарнитура. Плоското душ-корито се свързва водоплътно към сифона с Flex елемента, респ. към хидроизолационната гарнитура. Елементът Flex позволява безпроблемно да се поемат страничните отклонения до 40 mm (плюс / минус 20 mm от центъра) между тялото на сифона и щуцера на душ-коритото. Според ÖNORM B 3407 е възможен монтаж почти на нивото на пода (позволява се остатъчен праг до 20 мм.
  •      Материал:     PP/TPE/Edelstahl         
  •      Монтажна височина:     (80) 100 * 200mm (250mm)         
  •      Решетка:     Edelstahl         
  •      Оразмерително водно количество:     0,50 l/s         
  •      Диаметър на присъединяване:     DN40/50         
  •      Клас на натоварване:     300 kg